Duration: 2 Uur
Price: € 35,-
Book Now!

Sex in the city Tour Amsterdam

The highlights van sexy Amsterdam kort en bondig verpakt in een twee uur durend uitje inclusief een vaartocht over de Amsterdamse grachten.

 

RONDLEIDING OVER DE WALLEN, KINKY STRAATJES, KOEKELOEREN BIJ DE HOEREN EN PEEPSHOW 

Van sm kelders tot aan de nieuwste gadgets in de sexshop, voordat we naar het hart van de Wallen gaan, is er een straat die je gezien moet hebben..begeleidt door tekst en uitleg krijgen jullie de vele weetjes te horen over sex in deze stad.

We gaan verder richting de ramen en het centrum van de wallen. Hier krijgen jullie een warme rondleiding door de nauwe straatjes van de wallen. Jullie tourleider, vertelt jullie precies, welke sex je waar, bij wie en voor hoeveel kunt krijgen.

Als verrassing hebben we nog een heuse mini peepshow..

 

SEX IN THE CITY SHUTTLE BOOT 

Na deze heerlijke sight seeing tour gaan we niet verder lopen, JUMP ON BOARD, we gaan al varend in onze open boot naar het volgende onderdeel en genieten ondertussen van de mooiste grachten van de wereld.

Aan boord openen we een heerlijke fles bubbels, of een ander fris drankje om de dorst te lessen. Deze vaartocht duurt ongeveer 45 minuten en gaat dwars door het mooie centrum.

 

We eindigen deze tour op de wallen.

 

OPTIES:

-FOTOSHOOT +€25  In onze oh zo leuke fotostudio worden jullie omgetoverd tot echte madam, en krijgen jullie één voor één (en met zijn allen) een fotoshoot. Duur 45/60 min.

-SEXMUSEUM + €5  Dit museum is de moeite waard, een diepgaand avontuur in het verleden van de sex, ondersteund met vele plaatjes, attributen, poppen, tentoonstellingen en nog veel meer. Duur ongeveer 30 min.

 

 

Tijdsduur 2 uur (inclusief een vaartocht van 45 minuten).
Prijs incl. btw €35 p.p.     Optie sexmuseum is €5 extra.  Optie eten €10/15 extra.
Tour + Fotoshoot €55 p.p
Personen Minimaal 8 personen of betaal voor 8 personen.
Inclusief Rondleiding, shuttle vaartocht, drankje aan boord, mini peepshow, sexwinkel inside. Optie Sexmuseum
Optie Wil je deze tour anders? We horen het graag.